Turvallisia tietosuojattuja verkkopalveluja ja konsultointia

Palvelut

Palvelut

Teemme ja kehitämme asiakkaillemme atk-ohjelmia, joissa yhdistyy internet, verkkoviestintä ja design.

Verkkokyselyt & Analysointi

Sadat tuhannet ihmiset käyttävät kyselypalvelujamme henkilökohtaiseen tai työyhteisöjensä arviointiin ja kehittämiseen. Tässä tilastotieteen asiantantijamme auttavat, että kerätty informaatio on hyödyllistä, oikein jäsennettyä ja johtopäätökset ovat otettavissa käytäntöön.

Application & WEB Development

Verkkopalvelut & Applikaatiot

Toteutamme yhdessä asiakkaittemme kanssa räätälöityjä verkkopalveluja, jotka pohjautuvat ensisijaisestii avoimeen lähdekoodiin. Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja joko kokonaisuudessaan tai alihankintana osana suurempaa kokonaisuutta.

Design & Branding

Visuaalinen design & käyttöliittymät

Visuaalisuus on verkkopalveluissa jatkossa yhä tärkeämpää. Suunnittelijamme toteuttavat verkkopalveluja heti alusta alkaen niin, että visuaalisuus vastaa sitä, että palvelujen käyttö ei kuormita loppukäyttäjää.

Marketing & Strategy

Tietoturvapalvelut

Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme kehittämään palvelujaan niin, että niissä huomioidaan tietosuojaan liittyvät velvoitteet. Autamme asiakastamme luomaan turvallisen toimintamallin, jossa tietosuojasäännökset huomioidaan yhteisön tai yrityksen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Yritys

Olemme teknologian, markkinoinnin ja viestinnän yhdistäjä.

Mindcom Oy on innovatiivinen ohjelmisto- ja sisältötuotantoalan yritys, jonka erikoisosaamista on internetissä toimivien ohjelmistojen tuottaminen.

Mindcomin asiakkaita ovat yritykset ja julkiset organisaatiot, joissa työntekijät tarvitsevat verkoissa työskentelyyn ohjelmistoja ja toimintamalleja. Tällaisia ovat verkkokyselyt ja henkilöstöarvioinnit, henkilöstön kehittämistä, verkko-oppimista ja innovointia tukevat ratkaisut, terveydenhuollon verkkopalvelut, verkkoviestintä, kotisivut ja internet-markkinointi.

Mindcom tuottaa laadukkaita verkkopalveluja ja ohjelmistotuotteita, jotka auttavat asiakkaita menestymään. Yrityksessä työskentelee ohjelmisto-, media- ja kyselytutkimuksissa tarvittavan tilastomatematiikan alan asiantuntijoita. Lisäksi Mindcom tekee tutkimus- ja kehittämistyötä useiden tutkimuslaitosten kanssa.

Mindcomin asiantuntijat ja ohjelmistosuunnittelijat vastaavat asiakkaan kanssa sovitun ratkaisun tuottamisesta ja kouluttajat varmistavat ratkaisujen tehokkaan käyttöönoton.

Työtapamme

Strategia

Asiakkaan strategiaan ja toimintaan tutustuminen ja sen ymmärtäminen.

Suunnittelu

Palvelun suunnittelu ja testaus.

Kehitys

Palvelun toteutus ja kehittäminen. Tässä sovellamme ketterää työskentelytapaa.

Laajeneminen

Palvelun integrointi ja palvelun kehittäminen.

Blogi

Tapahtumia, uutisia, tuotekuvauksia

11 huhtikuu 2018

Tietosuojakartoituksen ja siihen liittyvä dokum...

Mindcomin antamaan GDPR - konsultoinnin ja tietosuojaan liittyvien palvelujen kysyntä on ollut vilkasta. EU:n uutta tietosuoja-asetusta (GDPR) aletaan soveltaa toukokuussa 2018. Tätä varten Mindcomin asiantuntijat tar...

6 tammikuu 2018

IBM WATSON - Tekoälyä ja tiedon tulkintaa

Tekoäly tulee nyt voimalla osaksi arkipäivää. Sovelluksia kehitetäänyhä enemmän ja näyttää, että tekoäly viimeinkin saa jalansijaa. Mindcom mallintaa asiakkaittensa dataa Watson työvälineillä. Mindcomilla on useide...

23 elokuu 2017

Tiedon louhintaa sosiaalisesta mediasta

Pohjois-Savon sydänpiirin hallinnoima 28 päivää ilman - projekti on hyödyntänyt vuoden ajan suunnittelussaan sosiaalisessa mediassa olevaa tietoa. Louhitun tiedon perusteella voidaan yhä tarkemmin kohdentaa tiedotusta...

Ota meihin yhteyttä!

Jos haluat keskustella kanssamme verkkopalveluista ja niiden kehittämisestä tai muuten vain haluat meihin yhteyden, älä epäröi. Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake tai soita. Otamme Sinuun mielellämme yhteyttä. Tämä voi olla uusi mahdollisuus.

Yhteystiedot

 PL 1188, Microkatu 1,70211 Kuopio
 mindcom[at]mindcom.fi
 +358 40 769 6534
Lähettämällä viestin annat suostumuksen, että Mindcom saa käyttää  antamiasi tietoja kävijäseurantaan ja yhteydenottoon. Mindcom ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.
1 + 18 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
edge-flashy